Acceptere kontrol med tillid med en Check læser

Selvom en masse mennesker synes at ved hjælp af kreditkort udelukkende for tilfældige køb af disse dage, er sandheden, kontrol er stadig en foretrukne betalingsmåde for en masse mennesker.

Det mening ikke ikke at acceptere kontrol, da de fleste mennesker vil forvente at have denne mulighed, men der er sikkert nogle ting at bekymre sig om, når du accepterer checks. Der er altid fare at nogen har stjålet kontrol fra deres retmæssige ejer, eller at de bare ikke har penge til at betale for hvad de skriver check for.

Der vil altid være visse risici involveret i at acceptere kontrol, men i disse dage teknologi gør dit liv lidt lettere med en opfindelse kendt som en check læser.

En check læser er dybest set en scanner, som checken tilføres. Det læser check og debiterer automatisk check forfatter konto på købstidspunktet.

Pengene er indbetalt på din konto indenfor 24 timer – du behøver ikke at køre til banken og fysisk Indbetal checken.

Ved hjælp af en check læser betyder, at du ved, før kunden forlader butikken, hvis han eller hun har skrevet en dårlig kontrol. Du får også din betaling langt hurtigere end hvis du brugte den traditionelle metode til at acceptere en check og indbetale den ind på din konto og venter på det for at rydde.

En check læser kan tage en masse gætterier ud af at acceptere kontrol og vil gøre dig føle sig mere sikre, når du accepterer checks for high-dollar poster. Udstationering et tegn på at du har en check læser vil gøre kunder opmærksomme på systemet og forhindre folk i at skrive dårlig kontrol i første omgang.

Tjek læsere er almindeligt tilgængelige fra de samme virksomheder, der leverer betaling forarbejdning for kreditkort og erhvervskonti. Nogle virksomheder give endda dette udstyr gratis til folk, der er interesseret i at bruge den.

Du vil ikke længere behøver at begrænse dig selv til kun at acceptere kontrol fra lokalområdet, i tilfælde af du skal forsøge at spore nogen ned der skrev en hot check. Læseren vil gøre alt arbejdet for dig og fortælle dig i løbet af få sekunder, hvis betalingen er gået igennem, uanset hvor kundens bank ligger.

Der er ingen grund til ikke at få en check læser. Du vil få betalt hurtigere og ved det samme, hvis nogen skriver en dårlig kontrol. I slutningen af dagen, vil du vide, at de penge, du har foretaget i dag vil være i din konto i morgen. Hvad kunne være bedre?

En tanke omkring “Acceptere kontrol med tillid med en Check læser

  1. I will immediately snatch your rss feed as I can’t to find your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any? Kindly let me recognise in order that I may just subscribe. Thanks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.