Hvorfor købe Coach håndtasker og punge?

Coach håndtasker er de mest populære designer håndtasker på markedet i dag. Coach Inc. sælger 2,6 mia $ i tasker og tilbehør pr. år. De har det største segment af håndtaske markedet, langt overstiger en af deres konkurrenter. Der er god grund til hvorfor Coach klarer sig så godt på dominerer håndtaske markedet.

Coach håndtasker og punge er lavet af den højeste kvalitet læder og fremstilles af højt kvalificerede arbejdstagere, der sætter en ære i de produkter, de gør. Coach tager ingen genveje i fremstillingsprocessen eller accepterer materialer, der ikke opfylder deres standarder, som er meget høj. Coach accepterer kun 10% af læder fra de fleste af deres leverandører. Læderet er møjsommeligt blødgøres til dage i store tromler. Der er ingen farende processen. Læder er at være perfekt i konsistens, farve og blødhed. Der er ingen sekunder, når det kommer til at lave de fineste håndtasker og punge i verden. Coach dobbelt sting områder, der skal styrke ved hjælp af en overlegen kvalitet spundet bomuld. Det er stærkere end de fleste syninger. Coach tager stolthed i deres produkter og støtter hver Coach håndtaske med en levetid garanti. Hvis du køber et ægte Coach håndtaske og det bliver beskadiget på nogen måde, sende det tilbage til Coach med $20 for forsendelse. Coach vil reparere varen eller hvis det ikke kan repareres sende et helt nyt Coach taske til dig eller tilbyder en enorm rabat ved dit næste køb. Hvordan er det for service?

Coach Inc. har været udformning og fremstilling håndtasker og punge i over 60 år. Træneren begyndte som en 6 personers familieejet virksomhed og er eksploderet i en multi milliard dollar forretning. Coach fremstiller deres håndtasker på samme måde de gjorde da de havde 6 medarbejdere, en ad gangen og det meste af hånd. Hver Coach håndtaske og pung inspiceres grundigt før det sendes til en detailbutik. Coach fremstiller deres produkter i Kina og den Dominikanske Republik. Fremstilling er meget mere omkostningseffektiv i disse lande, men hovedkvarter er baseret i New York. Coach fremstiller kvalitet tasker og punge uovertruffen af nogen og fortsætter med at designe nye tasker, som er flotte og funktionelle.

En tanke omkring “Hvorfor købe Coach håndtasker og punge?

  1. Simply desire to say your article is as astounding. The clarity in your post is just great and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the rewarding work.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.