De 30 bedste lydbøger til 2021

Hold Læring: Mange mennesker når et punkt af flydende og stoppe med at lytte til sproget, enten på tv eller radioen; hold op med at tale deres andet sprog så ofte; og stoppe med at lære mere af deres valgte sprog. Selvom bogen blev udgivet i 1937, handler nogle af rådene om beslutningstagning, hvordan man påvirker mennesker og personlig planlægning gælder i dag. Selv hvis du har ældre børn, læse højt kan udsætte dem for ordforråd og begreber, de måske ikke får fra bøger på deres læseniveau. Søg et kald. Selv hvis du ikke ved, hvad det betyder, så søg det.

50 fra sin far og grundlagde Nike.

Med flere læsere, kan du gøre markedsføring for at gøre hundredvis af dollars i en given måned. Der er et websted, der tilbyder god pris lydbøger om måneden, hvis du tilmelder dig. Dens $ 50 lavere pris giver det også en værdifordel i forhold til Bose. Knight forklarer, hvordan han dimitterede business school, lånte $ 50 fra sin far og grundlagde Nike. Hvis du leder efter en anstændig forretningslydbog, gratis lydbøger er du på det rigtige sted. Hobbit Audio CD – Forkortet, Lydbog, CD. Jeg nyder at gennemse lydbøgerne i deres enorme samling samt de mange forskellige lydshows og podcasts.

Opkaldskvaliteten var også anstændig: Opkaldere sagde, at de hørte noget baggrundsstøj, men det var ikke påtrængende, og de kunne høre min stemme godt. De fungerer også godt til at foretage opkald, med anstændig støjreduktion udendørs. Hørbare abonnementer fungerer ved hjælp af ‘credits’. Når du allerede bruger høreapparater, er der ingen garanti for, at din hørelse vil hele helt. Bare en hurtig bemærkning om, at der er et par gange, hvor bandeord bruges og insinuationer, der er mere passende for ældre teenagere. Stephen Fry som Harry Potter fortællere-det viser sig, at der var nogle titler alle vores respondenter kunne blive enige om.

Tjek 80/20-princippet af Richard Koch. succes! Tjek nu din e-mail for at gøre krav på dine prompter. Teknologi og digitale medier er et dagligt aspekt af voksnes liv i dag, og det samme gælder for vores børn. Lige siden min lange pendler fra et af hjørnerne af Budapest til det andet, er jeg forelsket i lydbøger og forbruger dem dagligt. En af de bedste lange lydbøger fantastisk til både voksne og børn. Det er som Det Lille Hus på Prærien for unge voksne. Det bliver lidt uhyggeligt i slutningen, så bedre for ældre børn. Enhver anden lydbøger til børn, du synes, jeg skal tilføje til listen? Få dine hovedtelefoner og begynde din rejse gennem denne store liste over de bedste business lydbøger. Denne forretningslydbog er baseret på et 5-årigt forskningsprojekt af Jim Collins og hans team om virksomhedens vækst.