Sådan laver du din marmor fliser sidste længere

Marmor er en sten almindeligt poleret og udnyttes i fine byggeriet, møbler eller dekorativ kunst, og kan være hvid eller farvet. Marmor er porøs, og let plettet eller ætset af syrer. Skulle dette ske, aftørre ethvert spild straks, som du ville på en træoverflade. Undgå at sætte drik briller direkte på marmor, som de forlader ringe.

For at udelukke pletter og jorden fra at blive absorberet ind i dens porøs overflade, ville det være bedst at forsegle marmor med en pasta eller sealer. Syrer må ikke komme i direkte kontakt med marmor, som de generelt etch overfladen. Alkalisk løsninger vil blive absorberet af marmor og nedbryde efterlade den ru overflade. Hvis marmor fliser er forseglet korrekt, bør fugtig-opsamlingsoverførsel holde den ren. Hvis jorden ikke fjerner nemt, vaske flise med en opløsning af mild rengøringsmiddel og vand, så Skyl grundigt. Fjern pletter omgående.

At fjerne pletter fra marmor fliser

Få en absorberende materiale som en serviet, køkkenrulle eller ansigtets væv. Dæmpe med en anbefalede kemiske at opløse pletten; Bland hvilling med kemiske at gøre en blød pasta til at dække pletten. Tørre overlades på pletten fra 1 til 48 timer, afhængig af alder og dybde af pletten. Plast wrap, holdt på plads af malertape, kan sættes over de aftørring agent til at holde det fugtig. Bland kun nok til øjeblikkelig brug; En frisk parti bør blandes, hvis et andet program er nødvendig.

Syrer: Frugt juice, kulsyreholdige drikkevarer eller andre syrer vil etch, eller dæmper skinnende overflader, hvis lov til at forblive på marmor. Tørre op syre spild straks, og aftør overfladen med en våd klud. Hvis overfladen er ætset, kan en form for polering være nødvendig.

Olie pletten: Oliepletter kan omfatte smør, håndcreme eller lotion. Så hurtigt som muligt, spredt overflade med en absorberende fint pulver som hvilling eller endda majsstivelse. Efter en kort tid, børste til at fjerne og genanvende mere pulver. Lad det stå 24 timer. Fjerne: krat med en hot rengøringsmiddel og stiv børste eller tørre med ammoniak-fugtet klud, og i begge tilfælde, skyl og tør tør. Hvis alle olie alkalisk løsninger ikke fjernes ved hjælp af disse alkalisk løsninger, prøve et opløsningsmiddel. Gøre en tør fugtet med acetone eller amyl acetat eller med en hjem tør rensevæske. Ordentlig ventilation med windows åbner for at fjerne lugt, er nødvendige. Brug ikke nær en gnist eller flamme, og lad ikke løsningen på alt for længe.

Organiske pletter: Te, kaffe, farver bleget fra papir, tekstiler eller sodavand. Få en aftørring materiale gennemblødt med 20% peroxid, hår blegning styrke, og tilføje et par dråber af ammoniak.

Rust: Som regel resultatet af metal emner som en lampe, metal beholder, hvor anlægget er placeret osv. Brug en kommerciel rust pletfjerner. Følg anvisningerne præcis og ikke forlader på overfladen i lange perioder som syre i mange rust flyttefirma kan etch overfladen.

For generel vedligeholdelse tilrådes det at støv mop indvendige gulve ofte ved hjælp af en ren ubehandlede tørre støv moppe. Sand snavs og grus gøre mest skade på naturlige sten overflader på grund af deres abrasive kvaliteter. Måtter eller tæpper inde i og uden for en indgang vil bidrage til at minimere sand, snavs og grus, der vil ridse stengulvet. Sikre, at undersiden af måtten eller tæppe er en skridsikker overflade.

En tanke omkring “Sådan laver du din marmor fliser sidste længere

  1. Hello There. I discovered your blog using msn. That is an extremely neatly written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read extra of your useful info. Thank you for the post. I will definitely comeback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.